En god flow for energiproduksjon krever en erfaren systemleverandør

I mange år har GPA forsynt selskaper og aktører innenfor energiproduksjon med et stort utvalg av produkter for blant annet kjølevannshåndtering og varmetransport. Vi har levert løsninger til  varmeanlegg og vannkraft til kjernekraftverk og biogassanlegg. Vi har solid teknisk kunnskap og kan levere systemløsninger som er tilpasset ditt behov.

Som systemleverandør har vi et bredt tilbud for energiproduksjon

Avhengig av hvilken type energiproduksjon det er snakk om, er behovet for å håndtere væskestrømmer i mange tilfeller ulikt. Varmeanlegg trenger blant annet glassfiberarmerte rør for å håndtere røykgassrensing. Vannkraft trenger store mekaniske trykksikre koblinger. Et kjernekraftverk trenger kjemikaliebestandige rør og plastventiler for å rense kjølevann fra havet. Biogassanlegg trenger betongbeskyttelsesledninger for tanker for røykgass og ventilasjonsrør i plast. GPA har  jobbet med en rekke forskjellige energiprodusenter i mange år, og vi har både erfaring og produkter som er nødvendig for å løse alle disse utfordringene.

Med et velfylt lager kan vi garantere en sikker levering

Gjennom årene har vi kontinuerlig utvidet vårt sortiment og vi kan tilby raske leveranser. Vi har rør og rørdeler i en rekke dimensjoner og materialer, mekaniske koblinger, ventiler i forskjellige design, flensbeskyttere, plastvifter, klemmer, braketter/rørdeler. Vi har utviklet material- og systemkunnskapen vår, og vi kan bidra med mye teknisk kompetanse og rådgivning allerede i designfasen.

Spør en ekspert

I mange år har GPA forsynt selskaper og aktører innenfor energiproduksjon med et stort utvalg av produkter for blant annet kjølevannshåndtering og varmetransport. Vi har levert løsninger til varmeanlegg og vannkraft til kjernekraftverk og biogassanlegg.