Gassgodkjente polyetylenrør for biogassanlegg

Et biogassanlegg krever et rørsystem som både er korrosjonsbestandig og gassgodkjent. Vi har et stort spekter av produkter som polyetylenrør, elektriske sveisehylser, installasjonssystemer og all nødvendig dokumentasjon. I tillegg tilbyr vi sertifisert trening i gassveising og avanserte sveisemaskiner.

Riktig polyetylenrør er viktig i biogassanlegg

I et biogassanlegg er det behov for en rekke ulike typer rør og rørdeler i polyetylen, men også koblinger, slanger, elektriske sveisehylser og ventilasjon som kan oppfylle høye krav. Takket være vår bredde, kan vi tilby en komplett pakke med produkter som dekker de fleste behov. Vi har produkter og materialer som kan brukes mellom plast- og metallrør, betongbeskyttelsesliner for støpte biogass tanker og ventiler for avstenging. Våre produkter er selvsagt sertifiserte for bruk av gass, er sporbare og har all nødvendig dokumentasjon.

Rør både over og under bakken

Biogass blir ofte trukket under jorden, og da er polyetylenrør et bra alternativ. Polyetylen er et fleksibelt materiale, og i tilfeller der dimensjonene er mindre, fungerer det også med en slange i høyytelses polyetylen. I testanleggene over bakken er metall dominerende av brannsikringsmessige årsaker. Vi kan levere syresikre installasjonssystemer, ventiler og små syrefaste forbindelser og slanger. I tillegg til produkter og komponenter tilbyr vi også sveisemaskiner og sertifisert opplæring i gassveising. Med vår solide erfaring med plast- og biogassanlegg, kan vi levere en konkurransedyktig systemløsning som oppfyller høye krav.

 

Spør en ekspert

I mange år har GPA forsynt selskaper og aktører innenfor energiproduksjon med et stort utvalg av produkter for blant annet kjølevannshåndtering og varmetransport. Vi har levert løsninger til varmeanlegg og vannkraft til kjernekraftverk og biogassanlegg. Vi har solid teknisk kunnskap og kan levere systemløsninger som er tilpasset ditt behov.