God flow i og rundt forskningsinstallasjoner krever en erfaren systemleverandør

I mange år har vi forsynt forskningsindustrien med et stort utvalg av produkter for blant annet kjemisk bearbeiding og produksjonsprosesser. Vi har levert løsninger for næringsmiddelproduksjon, drikkevann, farmasøytisk produksjon og laboratorier. Vi har solid tekninsk kunnskap og kan hjelpe deg med å skape en optimal flow og prosess gjennom hele installasjonen.

Som en solid systemleverandør har vi et bredt tilbud av produkter og løsninger til krevende produksjonslinjer og forskningsvirksomheter

Avhengig av hvilken type virksomhet det dreier seg om innen forskning, er behovet for å håndtere strømmer forskjellig. For rentvann er det behov for rør i PVDF og null-dødvann ventiler når det er høye krav til renhet. Næringsmiddelindustrien trenger robuste rørsystemer som oppfyller høye renhetskrav (High Purity System) med glatte sveiseskjøter. Laboratorier trenger RO-vann og høytytende rørsystemer. Legemiddelindustrien trenger blant annet rørinstallasjoner som oppfyller GMP-standarder og integrerte prøvetakingsventiler. På GPA har vi jobbet med en rekke bransjer innen forskning i en årrekke. Vi har både erfaring og produkter som skal til for å løse alle disse utfordringene.

Med det meste på lager kan vi garantere trygge leveranser

Vi har kontinuerlig utvidet vårt sortiment og lagerfører i dag rør og rørdeler i de fleste dimensjoner og materialer, membranventiler, prøvetaksventiler, flensbeskyttere, plastvifter og installasjonsmaterialer. Dette betyr at vi kan tilby hurtige leveranser og førsteklasses logistikk. Samtidig har vi utviklet material- og systemkunnskapen vår, noe som betyr at vi kan bidra med teknisk kompetanse og rådgivning allerede i prosjekterings- og designfasen. Så om utfordringen din er å optimalisere flowen i næringsmiddelproduksjon, farmasøytisk produksjon eller i laboratoriet, har vi god erfaring med å dele dette med våre kunder.

Spør en ekspert

GPA har mange års erfaring med å levere komponenter til væskestrømmer som tilfredsstiller behovene til de fleste typer kommersielle bygg- og næringsbygg – fra restauranter og hoteller til bilverksteder og badehus,svømmehaller.