Høytytende plastrør og ventiler for krevende laboratoriemiljøer

Vi har lang erfaring med å levere komplette systemer av plastrør og plastdeler til laboratorier. I dag kan vi tilby de fleste produkter og løsninger når det gjelder RO vann- og kjemikaliehåndtering til ventilasjon og prøvetaking i farmasøytiske virksomheter, prosessindustri eller utdanningsinstitusjoner.

Komplette rørsystemer for laboratorier

De fleste laboratorier trenger omvendt osmose-renset vann, såkalt RO-vann. For å kunne transportere RO-vannet, kreves det plastrør fordi stålrør risikerer å forurense væsken. Metallrør har også porer i overflatelagene, noe som øker risikoen for bakterievekst. Våre rør, rørdeler, slanger og ventiler for laboratoriemiljøer er også tilgjengelig i PP og PVDF plast og har en veldig høy overflatefinish. Vi kan også tilby High Purity-produkter der vi gjennom en unik sveisemetode, IR-sveising, skaper helt glatte skjøter med full sporbarhet på alle sveisefuger.

Rør og rørdeler for kjemikaliehåndtering

I et laboratorium benyttes ofte både organiske og uorganiske løsninger, og disse kan være veldig aggressive. De helles ofte i en vask med en spesiell løsning og renner gjennom avløpet til en spesiell tank hvor de deretter samles for transport til destruksjon. Rørsystemene som er koblet til dette avløpet, må kunne håndtere både varmeutvikling og korrosjon. Hos GPA har vi lang erfaring og et bredt spekter av rør, rørdeler og ventiler for kjemisk håndtering og kan gi deg råd om hvilke materialer som er best egnet til å møte spesifikke behov.

 

Spør en ekspert

Med vårt brede sortiment av komponenter, installasjonsmateriale og lange erfaring, er vi en komplett leverandør som kan møte dine behov ved både rådgiving og rask service.