Bredt utvalg av plastrør for rentvann med høyeste krav til hygiene

For å bygge et effektivt system for rentvann kreves kunnskap om både materialer og dimensjonering. Det handler om å finne riktig type rør, ventiler, koblinger og installasjonsmaterialer basert på spesifikke forhold, for eksempel kravene til renhetsnivå. Hos GPA har vi både lang erfaring og et unikt utvalg av materialer og kvalitetetsprodukter, inkludert High Purity-produkter som er produsert i rene rom og hygiene pakket for å bli sveiset og installert i miljøer hvor det kreves helt rene rom.

Plastrør for alle typer rentvannsanlegg

I dag er det mindre vanlig å ha egen rentvannproduksjon i hvert rom. I stedet bygges ofte et sentralt anlegg med rørledninger som trekkes til tappepunkter, autoklaver og andre steder i bygget. Dette gjør håndteringen mer rasjonell og øker sikkerheten, samtidig som det stilles høye krav til kvalitet og renhet når det gjelder plastrør, installasjonsmaterialer og sveisefuger. Hos GPA har vi et stort utvalg av plastrør og koblinger i forskjellige materialer og dimensjoner – eksempelvis koblinger og slanger for enklere anlegg med osmosebehandling og dimensjoner for rentvann i industriell skala. Vi har også et stort utvalg av membranventiler og null-dødvann ventiler for installasjoner der kravene til kvalitet og renhet er høye.

Rør og rørdeler i High Purity for høye krav

Avhengig av hvilken type rentvann anlegget skal produsere, er det ulike krav til materialer. Vi har komplette rørsystemer i PP og PVDF. For miljøer som krever ekstra høy kvalitet, tilbyr vi også disse rørene i High Purity-design. Våre High Purity-produkter er sveiset gjennom en berøringsfri helautomatisert IR-sveising og leveres med komplett dokumentasjon og sporbarhet. Rør, rørdeler og ventiler produseres i rene rom og vaskes i et vaskeanlegg som også er helautomatisert. Etter produksjon er hvert rør pakket individuelt i lufttett plastemballasje for å forhindre forurensning og skade under transport. Hele produksjonen fra vask til pakking foregår i rentrom, klasse 100.000 (ISO klasse 5).

 

Spør en ekspert

Med vårt brede sortiment av komponenter, installasjonsmateriale og lange erfaring, er vi en komplett leverandør som kan møte dine behov ved både rådgiving og rask service.