En erfaren systemleverandør skaper god flow i industrien

I en årrekke har vi forsynt norsk industri med et bredt spekter av produkter for kjemikaliehåndtering til prosessindustrien iblant annet stålverk, papirfabrikker, raffinerier og fiskeoppdrettsanlegg. Med vår solide teknisk kunnskap, hjelper vi deg med å skape en optimal væskestrøm gjennom hele installasjonen.  

Som systemleverandør har vi et bredt industrielt perspektiv

Behovet for å håndtere væskestrømmer er avhengig av hvilken type bransje det er snakk om. Gruveindustrien trenger blant annet hurtigkoblinger der det ikke er mulig å sveise, som rør for vann- og slamtransport. Stålverk må håndtere strømmer for kjølevann, transportere syrer og rent vann. Papirfabrikken trenger produkter for prosesskjøling, beskyttelse av tanker og installasjonsmaterialer med SSG-standard. I den kjemiske industrien er det behov for ventiler for prøvetaking i prosessen og koblinger og slanger i laboratorier. GPA har jobbet med en rekke bransjer i mange år. Vi har både erfaring og de produktene som trengs for å løse alle de ulike utfordringene.

Med det meste på lager kan vi garantere en sikker levering

Gjennom årene har vi kontinuerlig utvidet vårt sortiment og i dag lagerfører vi rør og rørdeler i en rekke dimensjoner og materialer, linere for tanker, koblinger, prøvetakingsventiler, flensbeskyttere, plastvifter, klammer, rør, rørdeler og alt annet som kreves for en sikker installasjon. Dette betyr at vi kan tilby raske leveranser og førsteklasses logistikk. Vi har god material- og systemkunnskap, noe som betyr at vi kan bidra med solid teknisk kompetanse og gode råd i løpet av prosjekteringsfasen. Dersom utfordringen din er å optimalisere væskestrømmen i raffineriet, oppdrettsanlegget eller overflatebehandlingsanlegget, har vi masse erfaring å dele med deg.

Spør en ekspert

GPA har mange års erfaring med å levere komponenter og systemløsninger til de fleste typer kommersielle bygg og næringsbygg – eksempelvis restauranter, hoteller, bilverksteder og svømmehaller.