En komplett løsning for papirfabrikkens prosesslinjer

En papirfabrikk eller en tremassefabrikk består av mange ulike prosesser som trenger optimalisert flow. Prosesslinjer kreves for kjemisk håndtering til vannrensing, og noen ganger er miljøet svært korrosivt. Med vårt brede utvalg av glassfiberforsterkede plastrør (GRP), fluorplastforede rør i både glassfiber og stål, flensbeskyttelse og PFA-foringer for tanker og containere, har vi et komplett program som møter svært høye krav ved papirfabrikker.

Prosesslinjer for papirproduksjon

Å håndtere ulike kjemikalier, hvorav noen er svært etsende som klordioksid, krever både rørsystemer og installasjonsmaterialer som tåler store påkjenninger. I en papirfabrikk eller en tremassefabrikk inkluderer dette rør for prosesskjøling, kjemisk håndtering og prosessavløp. Vi har lang erfaring og et godt tilpasset sortiment som dekker de fleste behov. Vi har et stort produktutvalg av rør og rørdeler i en rekke materialer og utførelser tilpasset ulike typer væsker. Vi har GRP til fluorplastforet glassfiber- og stålrør som kan håndtere ren syre med en ytelse som tilsvarer et rustfritt stålrør i titanlegering. Ved høye temperaturer kan høyytelses fluorplaster som FEP og PFA brukes, men for kaldblekende væsker er GRP-rør bedre egnet. For andre vaskekjemikalier brukes også materialer som PVC og PVDF. Vi har også lang erfaring med håndtering av rørsystemer for prosessavløp, der forskjellige kjemikalier fra forskjellige prosesser blandes før de går videre til rensing.

Komplett utvalg av materiell

I tillegg til rør og rørdeler har vi også et stort utvalg av andre komplementære produkter, slik at vi også kan levere systemløsninger. Vi har for eksempel PFA-foret betongbeskyttelseslinjer som brukes til å beskytte tanker og kontainere, flensbeskyttelse med innebygde lekkasjesensorer for økt sikkerhet og installasjonssystemer med spesielle braketter som oppfyller SSG-standarder. Som systemleverandør gjør vi hele prosessen både enklere og smidigere. I stedet for at du må koordinere flere leverandører, kan vi ta ansvar for hele jobben. I tillegg kan vi bidra med vår kunnskap og erfaring innen beregning og dimensjonering.

Spør en ekspert

Med vårt brede sortiment av komponenter, installasjonsmateriale og lange erfaring, er vi en komplett leverandør som kan møte dine behov ved både rådgiving og rask service.