Vi gir deg kunnskap om bruk av riktige rørsystemer basert på dine krav til vannbehandling

Det kreves kunnskap om både materialer og dimensjonering for å skape et effektivt system for vannbehandling. Det handler om å finne riktig type rørsystem, ventiler, armaturer og installasjonssystemer når det gjelder materialer og kvalitet. Hos GPA har vi lang erfaring og et unikt og bredt utvalg. Det betyr at vi kan veilede deg til å finne riktig løsning basert på dine kravspesifikasjoner.   

En unik bredde på rørsystemer for ulike typer vannbehandling

I henhold til offentlige miljøkrav er det ikke tillat å kvitte seg med avløpsvann som risikerer å skade ledningsnettet eller videre renseprosesser. Kommunene har heller ingen forpliktelse til å håndtere industrielt avløp. Dette betyr at selskaper i farmasøytisk industri og prosessindustri selv må bygge anlegg og rørsystemer for vannrensing. Renseanlegget må kunne håndtere prosessvann, spylevann, kjølevann og skyllevann. Dette er en av grunnene til at vi har skapt et unikt utvalg med doble rør for økt sikkerhet, ventiler i forskjellige plastmaterialer, høytrykkskoblinger, slanger i små dimensjoner og gittergulv i glassfiber for områder med høy korrosivitet. Vi har høy leveringssikkerhet og gjennomtenkt logistikk, og vi skal alltid kunne dekke alle behov.

Dra nytte av vår kompetanse

Våre kunder verdsetter produkter som har lang levetid, og et samarbeid med en sikker partner som kan dekke alle behov. Derfor har vi gjennom årene levert til mange prosjekter knyttet til vannbehandling. Fordelen med å engasjere en systemleverandør med et bredt utvalg, er ikke bare at hele prosessen blir enklere og jevnere. Det gir deg også muligheten til å dra nytte av vår lange erfaring innen vannbehandling og vår solide kompetanse når det gjelder materialvalg og dimensjonering. Basert på dine spesifikasjoner, kan vi hjelpe deg frem til den beste løsningen for optimal flyt.

Spør en ekspert

Det kreves kunnskap om både materialer og dimensjonering for å skape et effektivt sys-tem for vannbehandling. Det handler om å finne riktig type rørsystem, ventiler, armaturer og installasjonssystemer når det gjelder materialer og kvalitet.