God flyt i infrastruktur krever en totalleverandør med erfaring

I en årrekke har vi levert både komponenter og totalløsninger til infrastruktur innenfor vann og avløp – alt fra ledningsnett og overvannshåndtering til vannmagasiner og renseanlegg. Som den totalleverandøren med det bredeste utvalget av produkter i Skandinavia og med solid teknisk kunnskap, kan vi hjelpe deg med å oppnå best mulig flyt gjennom hele installasjonen.

Vi har stor kompetanse på infrastruktur for VA

Avhengig av hvilken type infrastruktur det er snakk om, er behovene for å håndtere de ulike strømmene forskjellige. Rørnett krever rør med forskjellige egenskaper, avhengig av om de skal håndtere avløpsvann, brukes til fjernkjøling, gass eller til drikkevann. Overvannshåndtering krever i mange tilfeller både rørsystemer og riktig dimensjonerte pumpestasjoner, som skal gå døgnet rundt, dag etter dag. Vannmagasiner har behov for drikkevannsgodkjente linere til beskyttelse av betongen. Nye vannverk har et bredt behov for alt fra flensbeskyttelser og gittergulv til rørsystemer, koblinger og slanger. . I GPA har vi jobbet med infrastruktur i en årrekke. Vi har både erfaringen og produkter som skal til for å løse alle disse utfordringene.

Stort lager og sikker levering

Gjennom årene har vi kontinuerlig utvidet vårt sortiment. Vi leverer rør og rørdeler i en rekke dimensjoner og i ulike materialer, men også betonglinere, pumpestasjoner, ventiler, sveisemaskiner, verktøy og alt annet som skal til for en funksjonell installasjon. Dette innebærer at vi kan tilby hurtige leveranser og førsteklasses logistikk. Samtidig har vi utviklet vår material- og systemkunnskap, noe som betyr at vi kan bidra med teknisk kompetanse og rådgivning allerede i prosjekteringsfasen. Så uansett om din utfordring er å optimalisere flyten i rørnettet, overvannshåndtering, vannreservoar eller renseanlegg, har vi den nødvendige erfaringen.

Spør en ekspert

Under många år har vi levererat systemlösningar och komponenter till infrastruktur som rör vatten och avlopp – allt från ledningsnät och dagvattenhantering till vattenreservoarer och reningsverk. Som Skandinaviens bredaste helhetsleverantör av produkter och med en gedigen teknisk kunskap hjälper vi dig att skapa ett optimalt flöde genom hela installationen.