AllE PRODUKTENE OG MATERIALENE DU TRENGER FOR Å INSTALLERE KJØLESYSTEMER

Hotell og kontorer trenger kjølesystemer og rørsystemer for brannvannstilførsel, og hvis det er en restaurant i hotellet, trenger man også fettutskiller. Med vår kompetanse og brede utvalg av komponenter, installasjonsmaterialer, kan vi dekke dine behov for gode råd og rask service.

Eksperter innen installasjonsmaterialer for kjølesystemer på hoteller og kontorer

Både hoteller og kontorer trenger komfortkjøling, noe som krever gode systemer for kjølefunksjonene. Vi har lang erfaring med kjølesystemer og kan levere rørsystemer i polyetylen som er godt egnet for dette formålet. Vi er også en komplett leverandør av nødvendige installasjonsmaterialer, eksempelvis montasjeklammer til konsoller og skinne. Takket være vår lange erfaring med en rekke prosjekter innen komfortkjøling, kan vi også hjelpe deg med gode råd  og innspill. Som en komplett leverandør har vi også et bredt sortiment og solid kunnskap om brannvannsledninger, som er en viktig del av rørsystemet på for eksempel hoteller.

FettUTSKILLERE fOr hotelleTS RESTauranT 

De fleste hotell har et restaurantkjøkken. Vi har som komplett partner et stort utvalg når det gjelder systemer for fettutskillere. I tillegg til å levere alle komponentene, hjelper vi deg også med å dimensjonere og beregne systemet på anleggsplassen. I tillegg tar vi ansvar for service og følger opp at det fungerer som det skal. Vi har lang erfaring med å beregne fettutskillelsessystemer for både eldre og nye bygg, og fungerer gjerne som rådgivere under prosjekteringen.

Spør en ekspert!

Med vårt brede sortiment av komponenter, installasjonsmateriale og lange erfaring er vi en komplett leverandør som kan møte dine behov med både rådgiving og rask service.