Personvernerklæring

PERSONOPPLYSNINGER
GPA Flowsystem AS (heretter kalt GPA) behandler dine personopplysninger med stor forsiktighet. Ved å legge igjen informasjon på våre nettsider godkjenner at GPA behandler dine personopplysninger, herunder kontaktinformasjon og bedriftsopplysninger. Disse opplysningene brukes for å administrere forretningsrelasjonen og salg.

Tilgang
De personopplysningene du legger igjen hos oss kan bli delt med GPAs eksterne leverandører (f.eks. IT-leverandører) i den utstrekning det er nødvendig for å administrere og gjennomføre de formål som nevnt ovenfor. Utover dette, kommer dine personopplysninger ikke til å videreformidles, selges, byttes eller deles med andre bedrifter, organisasjoner eller privatpersoner uten ditt samtykke.

Det er kun ansatte hos GPA som trenger å behandle personopplysningene for de ovenfor nevnte formål som har tilgang til opplysningene. GPA har iverksatt egnede tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine personopplysninger mot bl.a. tap og uautoristert tilgang.

GPA lagrer dine personopplysninger til når opplysningene ikke lenger er nødvendige eller anses for å være utdaterte.

Rettigheter
GPA er ansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger. Dette innebærer at vi er ansvarlige for at dine personopplysninger behandles korrekt og i overensstemmelse med gjeldende lov.

Du har rett til å kostnadsfritt kontakte GPA en gang per kalenderår for å ta rede på hvilke opplysninger som finnes om deg. Du har rett til å få personopplysningene utlevert i et maskinlesbart format, og du har rett til å overføre dine personopplysninger til en annen som er ansvarlig for personopplysning.

Du kan når som helst begjære at behandlingen av dine personopplysninger begrenses eller slettes fra våre databaser. Merk deg her at en begrensning eller sletting av opplysninger kan innebære at GPA ikke har mulighet til å sende deg informasjon i samsvar med dine ønsker. Vi er også pliktige til å rette opp opplysninger om deg som er feilaktive, ufullstendige eller misvisende på forespørsel fra deg.

Om du er misfornøyd med hvordan GPA behandler dine personopplysninger har du rett til å anmelde dette til Datatilsynet, som er tilsynsmyndighet for GPAs personopplysningsbehandling.

COOKIES
Vår cookiepolicy gjelder for GPAs bruk av cookies på våre nettsider. Vår cookiepolicy beskriver hvilken type cookies vi anvender på våre nettsider, hvorfor vi anvender cookies, hvordan du kan blokkere eller slette cookies, samt hvor du kan lese mer om de spesifikke cookies som anvendes.

Hva er en cookie?
En cookie (informasjonskapsel) er en liten fil som lagres på din datamaskin når du besøker en nettside. Denne filen lagrer informasjon om kan leses av nettsiden om du besøker den igjen ved et senere tilfelle. Visse typer cookies er nødvendige for nettsiden skal fungere ordentlig. Andre cookies forenkler ditt besøk på nettsiden: De husker f.eks. dine innloggingsopplysninger eller hvilket språk du har valgt. Cookies sørger for at du ikke behøver å fylle inn samme informasjon på nytt. Cookies brukes også til markedsføringsformål ved å muliggjøre identifisering slik at du kan få en personlig opplevelse når du besøker nettstedet på nytt.

Hva bruker GPA cookies til?
Visse typer cookies som GPA benytter er nødvendige for at nettsiden skal fungere korrekt og for at du skal kunne navigere deg rundt på våre nettsider og ta i bruk nettsidens funksjoner. Du trenger ikke godkjenne vår bruk av nødvendige cookies ettersom de ikke er nødvendige for at vi skal kunne tilby nettsiden.

Nettsiden anvender også cookies som tillater oss å optimalisere nettsidens funksjoner, forbedre din opplevelse av nettsiden, gjøre at nettsiden er enklere å bruke samt å skreddersy nettsiden etter dine interesser og behov. Cookies anvendes også for å føre anonym statistikk for at vi skal forstå hvordan våre brukere surfer på nettsiden og på denne måten kunne forbedre oss.

GPA bruker også cookies for å kunne markedsføre oss mer personlig gjennom å skreddersy annonser som mer sannsynlig appellerer til deg.

Hvilke typer cookies bruker vi?
Det finnes tre typer cookies på våre nettsider:

Sessioncookies
Cookies som lagres midlertidig i nettleserens minne under tiden du besøker nettsiden. De kan f.eks. brukes til å identifisere hvilket språk du har valgt. Sessioncookies slettes når nettleseren stenges.

Langvarige cookies
Cookies som lagres på din enhet over en lengre tid. Du anvendes f.eks. til funksjoner som forteller hva som er nytt på nettsiden siden du sist besøkte den. Hvor lenge cookien blir liggende på enheten din kommer an på livstiden til den spesifikke cookien og nettleserens innstillinger.

Tredjepartscookies
Cookies som tilhører andre domener enn de som vises i adressefeltet. Tredjepartscookies åpner opp muligheten for å spare brukerens netthistorikk.

GPA benytter følgende verktøy: Google Analytics, Google Tag Manager, LiveChat, PopUp Domination og Apsis Leads. Klikk på de respektive verktøyene for å lese mer om dem.

Hvordan kan jeg deaktivere cookies?
Du kan stille inn i nettleseren din at cookies skal begrenses eller deaktiveres. Merk deg her at om du slår av cookies helt så lagres ikke lenger dine brukernavn og passord på noen nettsider.

Et alternativ er å ta i bruk et tillegg til nettleseren som både viser og gir deg alternativ om å blokkere visse cookies. Et eksempel på et populært verktøy av denne typen er Ghostery.

Slik gjør du for å stenge av bruken av cookes:

Chrome
1. Åpne Chrome
2. Klikk på ikonet for Chrome-menyen i høyre hjørne
3. Nesten lengst ned på siden trykker du på «Vis avanserte innstillinger»
4. Du deaktiverer cookies ved å stenge av «Tillat at nettsteder lagrer og leser data i informasjonskapsler»

Safari
1. Åpne Safari
2. Velg «Innstillinger» under «Safari-menyen» og klikk på «Integritetsbeskyttelse»
3. Du deaktiverer cookies ved å velge «Blokker cookies»

Firefox
1. Åpne Firefox
2. Velg menyen «Verktøy» og klikk på «Innstillinger»
3. Velg «Personvern» og steng av «Tillat at nettsiden lagrer cookies»
4. Om det ikke fungerer umiddelbart kan det være nødvendig å starte nettleseren på nytt

Internet Explorer
1. Åpne Internet Explorer
2. Valg menyen «Verktøy» og «Alternativer for internett»
3. Klikk på «Personvern» og velg bort cookies under «Innstillinger»
4. Trykk på «OK»

Edge
1. Åpne Edge
2. Trykk på ikonet for Edge-menyen
3. Klikk på «Innstillinger»
4. Klikk på «Vis avanserte innstillinger»
5. Scroll ned til «Cookies» og velg «Blokker cookies»


Endringer
Endringer i denne policy kan forekomme. Senest oppdatert juni 2018.