Ny karriere

Ønsker du en arbeidsplass der det skjer ting? Da er GPA kanskje rett sted for deg... Telefonen er aldri stille, innboksen aldri tom og arbeidskameratene er aldri kjedelige. 

På GPA skjer det bestandig noe  sommerfester, after work, produktopplæring utenlands, eller hva det nå enn måtte være. Ta sjansen på å få jobbe i en moderne, dynamisk bedrift med den rette spirit og framtidsvisjon!

Digital markedsfører

Vi utvider vår virksomhet og søker en engasjert og ambisiøs digital markedsfører for å styrke vår digitale kommunikasjonskompetanse.

Dine arbeidsoppgaver vil være allsidige og du skal selv være med å prioritere innsatsområder i forhold til bedriftens behov på kort og lang sikt. Du har dermed innflytelse på den overordnede markedsføringsstrategien samtidig som at du i hverdagen utfører oppgavene i praksis.

Lær mer og søke om tjenesten

Salgsingeniør / Selger Industri og Offshore

Vi utvider vår virksomhet og søker etter en engasjert og ambisiøs selger, gjerne med erfaring fra industri- eller offshorebransjen. Du bør være er en kremmertype, samtidig som du er i stand til å jobbe strukturert og selvstendig. Du er resultatorientert og ser muligheter der andre ser utfordringer. Hovedkontoret vårt er på Ski, men kontorlokasjon vil være fleksibel. (Hele landet)

Lær mer og søke om tjenesten