Staufix tilbakeslagsventil – når du trodde det ikke kunne bli bedre!

15 februar 2018

Staufix tilbakeslagsventil – når du trodde det ikke kunne bli bedre!

Nå har vi gjort det umulige mulig. Nye Staufix tilbakeslagsventil er blitt enda bedre!

Installasjonen er enda mer passende
Den nye Staufix kommer med et avtakbar inn- og uttak for en enklere installasjon, spesielt under renovering. Den har også en integrert øvre seksjon med kontinuerlig høydejustering for montering i betongplater/gulv, og muligheten for montering i vanntett betong. Bortsett fra den grunnleggende versjonen er det også Staufix Control. Denne andre modelltypen er utstyrt med en signalsensor som trigger og varsler hvis tilbakeslag oppdages. Dette gir huseiere en enda bedre sikkerhet.

Staufix har ikke bare en annerledes teknologi, men også nytt utseende. Den er svart for å kunne matche premium spekteret av tilbakeslagsventiler fra Kessel. Den er også mye er kompakt enn sine forgjengere. Den enhånds lukkehetten på dekslet og den ekstra nominelle bredden på Ø100mm gjør dette nye produktet veldig enkelt å bruke. Så nok en gang setter den nye Staufix standarden i tilbakeslagsvann sikkerhet!

Installasjonssett til betongplate


Takket være det nye installasjonssettet med vertikal justerbar øvre del, blir installasjonen av Staufix tilbakeslagsventil i betongplaten/gulvet svært rent og praktisk. Tre forskjellige forlengelsesdeler er tilgjengelige med et svart deksel eller et innfelt deksel for flislegging.

Avtakbar to-veis uttak


De nye to-veis uttakene er flyttbare, og gjør derfor installasjonen av Staufix enklere og raskere enn noen gang før. Uttakene og spissendene er tilgjengelige i samme størrelser eller forskjellige innløps- og utløpsstørrelser, og kan kombineres individuelt med to forskjellige dreneringslegemer. To-veis uttakene er fleksible og passer på alle rør. Dette er spesielt praktisk hvis gamle rør må kobles til nye rør for strukturell forandring eller renovering.

Staufix Control – med alarm


Den nye Staufix Control er spesielt smart. Den er utstyrt med en alarm som gir et visuelt og et akustisk advarselssignal i tilfelle tilbakeslag. Dette betyr at boligeiere har full kontroll, og vet alltid hva som skjer i kjelleren.

Verktøyfri service


Den nye Staufix er utstyrt med en enhånds hurtiglås, noe som gjør dekselet veldig lett å åpne og lukke. For praktisk vedlikehold uten verktøy.

Merkning kessel tilbakeslagsventil va vvs sikkerhet


Flere nyheter
3 september 2019

M1 Kuleventil 2-veis

Markedets nyeste industrikuleventil i termoplast. ​Robust kuleventil i PVC, PP og PVDF. Konstruert for å møte de høyeste sikkerhetskravene med lang levetid. Ventilseter i PTFE og tetninger i silikonfri EPDM eller FPM for industrielle applikasjoner. Les mer


23 mai 2019

Vi utvider sortimentet med sprøytestøpte T-rør fra Agru

AGRU sprøytestøpte 45° T-rør er nå tilgjengelig. Disse er spesielt tilpasset fulltrykks, konforme 45° grener i PE/PP rørsystemer. Les mer


10 april 2019

Vi utvider vårt metallventil sortiment

Vi ønsker stadig å utvikle oss og utvider nå vårt sortiment med flere nyheter. Denne gangen styrker vi vårt metallventil sortiment med ventiler fra Vir. Les mer


15 februar 2018

Staufix tilbakeslagsventil – når du trodde det ikke kunne bli bedre!

Nå har vi gjort det umulige mulig. Nye Staufix tilbakeslagsventil er blitt enda bedre. Den nye Staufix kommer med et avtakbar inn- og uttak for en enklere installasjon, spesielt under renovering. Den har også en integrert øvre seksjon med kontinuerlig høydejustering for montering i betongplater/gulv, og muligheten for montering i vanntett betong. Les mer