GPA lanserer den nye pumpestasjonen Aqualift S XL i juni 2017!

9 juni 2017

 

Aqualift S XL fyller GPAs pumpestasjonssortiment med en enda større, dypere og sterkere pumpestasjon! Den nye pumpestasjonen er spesielt egnet til å håndtere avløpsvann med eller uten fekalier.

Vi har tidligere hatt et rom i sortimentet når det kommer til pumpestasjoner for dagligvann. De pumpestasjonene vi har i sortimentet i dag er veldig godt omtalt, men de har en begrensning når det kommer til kapasitet og dybde. Den nye pumpestasjonen Aqualift S XL kommer til å fylle dette rommet og tilby markedet et nytt produkt av høyeste kvalitet, som er svært viktig når man pumper dagligvann.

Aqualift S XL har som standard en installasjonsdybde på 0,75 – 4,5 m ved innløpet og kan håndtere opp til 3m grunnvann.
Den nye pumpestasjonen har en pumpekapasitet på opp til 82 m³/h med en maksimal lufthøyde på 23,5 meter og systemets pumper finnes med effekt på 0,5 – 4,0 kW.

GPAs nye pumpestasjoner kan tilpasses de fleste applikasjoner og etter kundens ønskemål. Her er ulike valgmuligheter for Aqualift S XL:
- Med en eller to pumper
- Med eller uten digital kontrollenhet
- Med åtte ulike størrelser på pumper (kW)
- Betegnelse for lett eller tung trafikk
- Installasjonsdyp etter ønskemål

Kontakt gjerne Rune på GPA Flowsystem AS for dimensjonering og anbefalinger for hvilket system som passer dere best! Han kan nås på telefon 48 09 44 62 eller på e-post rb@gpa.no.


Flere nyheter
21 juli 2017

Vi ses på Aqua Nor!

Verdens største messe for akvakultur står for tur og vi i GPA Flowsystem AS er klare til å presentere våre produkter og løsninger for deg. Les mer


9 juni 2017

GPA lanserer den nye pumpestasjonen Aqualift S XL i juni 2017!

Aqualift S XL fyller GPAs pumpestasjonssortiment med en enda større, dypere og sterkere pumpestasjon! Den nye pumpestasjonen er spesielt egnet til å håndtere avløpsvann med eller uten fekalier. Les mer


8 juni 2017

Datoer for nye sveisekurs er nå lagt ut!

Vi har nå lagt ut påmelding til nye sertifiseringskurs i speil- og elektromuffesveising. Les mer