Ny karriere

Ønsker du en arbeidsplass der det skjer ting? Da er GPA kanskje rett sted for deg... Telefonen er aldri stille, innboksen aldri tom og arbeidskameratene er aldri kjedelige. 

På GPA skjer det bestandig noe  sommerfester, after work, produktopplæring utenlands, eller hva det nå enn måtte være. Ta sjansen på å få jobbe i en moderne, dynamisk bedrift med den rette spirit og framtidsvisjon!

Salgsingeniør Industri

Vi utvider vår virksomhet og søker etter en engasjert og ambisiøs salgsingeniør, gjerne med erfaring fra industribransjen. Du bør være er en kremmertype, samtidig som du er i stand til å jobbe strukturert og selvstendig. Du er resultatorientert og ser muligheter der andre ser utfordringer. Hovedkontoret vårt er på Ski, men kontorlokasjon vil være fleksibel. (Hele landet)


Les mer

Salgsrådgiver / Teknisk Support

Vi utvider vår virksomhet og søker engasjert og ambisiøs salgsrådgiver, gjerne med erfaring fra teknisk salg til vår supportavdeling. Du bør være er en kremmertype, samtidig som du er i stand til å jobbe strukturert og selvstendig. Du er resultatorientert og ser muligheter der andre ser utfordringer.

 

Les mer

Lagermedarbeider

Vi utvider vår virksomhet og søker etter en engasjert og strukturert lagermedarbeider som ønsker nye utfordringer.

 

Les mer

/*Allt ovanför här är ifrån Svenska sidan*/