Viktig informasjon vedrørende koronaviruset

18 mars 2020

Viktig informasjon vedrørende koronaviruset

Kjære kunder og samarbeidspartnere

Koronaviruset setter hele samfunnet i en svært krevende situasjon.

Vi står nå overfor en spesiell og utfordrende tid med behov for ekstra innsats fra oss alle.

Det viktigste nå å beskytte medmennesker mot å bli alvorlig syke. Vi må alle bidra i den nasjonale dugnaden for å begrense spredningen av viruset.

GPA følger situasjonen og myndighetenes henstillinger nøye, og har tatt nødvendige forholdsregler samtidig som vi jobber hardt for å opprettholde vår servicegrad.

Kundeaktiviteter er satt på vent, lageret er fylt godt opp og vi jobber kontinuerlig for å holde våre ansatte friske. Dette gjøres blant annet ved at vi deler oss i mindre grupper og aktivt benytter hjemmekontor for våre selgere, og møter avholdes via telefon og Skype primært. Vi har også lagt til rette for at vårt personell på lager og i administrasjon får så gode arbeidsforhold som mulig under de rådende forhold.

Men i disse usikre tider, hvor man enda ikke kjenner det fulle omfanget av pandemien og hvordan den vil påvirke vår handel, så anbefaler vi dere å ta noen enkle forhåndsregler:

 • Planlegg innkjøp av varer og tjenester godt – vær gjerne i forkant (tidlig ute)
 • Ta med i beregningen at leveringstider kan bli noe lengre enn hva som er normalt
 • Ta høyde for at valutasvingningene er større enn vanlig og vil kunne påvirke prisene i perioden
 • Disse grepene vil kunne gi både dere og oss større forutsigbarhet og gjøre planlegging og gjennomføring av leveranser enklere.

  Denne situasjonen er så vidt ekstraordinær at vi anser at det kan oppstå en force-majeure situasjon. Det innebærer at vi ikke kan være ansvarlige for de økonomiske konsekvenser forsinkelser som eventuelt måtte oppstå som følge av Corona-epidemien.

  Så langt har vi ikke registrert betydelige forsinkelser, men det vil kunne oppstå. Vi vil fortløpende holde dere orientert om vår leveringsevne så langt det er mulig.

  Har dere spørsmål så ta gjerne kontakt med oss for avklaring! Kontakt oss her.


  Flere nyheter
  15 september 2020

  Vi flytter til nye lokaler 5. oktober!

  Vi flytter fra Verkstedveien 23 i Ski, til nye, større lokaler i Regnbueveien på Langhus. Les mer


  18 mars 2020

  Viktig informasjon vedrørende koronaviruset

  Koronaviruset setter hele samfunnet i en svært krevende situasjon. Vi står nå overfor en spesiell og utfordrende tid med behov for ekstra innsats fra oss alle. Det viktigste nå å beskytte medmennesker mot å bli alvorlig syke. Vi må alle bidra i den nasjonale dugnaden for å begrense spredningen av viruset. Les mer


  3 september 2019

  M1 Kuleventil 2-veis

  Markedets nyeste industrikuleventil i termoplast. ​Robust kuleventil i PVC, PP og PVDF. Konstruert for å møte de høyeste sikkerhetskravene med lang levetid. Ventilseter i PTFE og tetninger i silikonfri EPDM eller FPM for industrielle applikasjoner. Les mer


  23 mai 2019

  Vi utvider sortimentet med sprøytestøpte T-rør fra Agru

  AGRU sprøytestøpte 45° T-rør er nå tilgjengelig. Disse er spesielt tilpasset fulltrykks, konforme 45° grener i PE/PP rørsystemer. Les mer


  /*Allt ovanför här är ifrån Svenska sidan*/