En ny stil fOr en ny tid

Noen ganger må man oppgradere garderoben for å holde tritt med tiden. Utviklingen som stadig skjer på innsiden av selskapet vårt, må også ses på utsiden for å være tydelig for omgivelsene. Derfor har vi nå tatt steget og forbedret logoen vår, fargene våre, skriften vår og hvordan vi bruker bilder for å formidle følelsen av flyt som vi ønsker å skape.

Vår nye hjemmeside er et resultat av vår innsats for hele tiden å gi deg som kunde en så god opplevelse som mulig. Vi ønsker å forbedre oss og være proaktive med målet om å forenkle hverdagen din, og optimalisere flyten din – akkurat som vi sier i logoen vår: Optimizing your flow.

Vi utvikler oss, men beholder fargen

Vi beholder vår blå farge, men lar den bli tydeligere og komplementert med turkis. Det blå står for ro og det turkise for håpefullhet, en balanse mellom sikkerhet og aktivitet. Akkurat som vi står for både sikker kompetanse og proaktive kunderelasjoner.

Vårt grafiske element symboliserer flyten. Det flyter også gjennom vår nye logo, som gjennom sine avrundede former skaper en følelse av overholdelse og serviceånd. En form som også minner om rør og rørdeler.

HVa innebærer det for deg som kunde?

Vi bryr oss om deg – det har vi alltid gjort. Å være en langsiktig partner er fortsatt vårt viktigste mål. Vi forstår dine behov, vi er proaktive og imøtekommende. Vi vil sørge for at din opplevelse av oss er den beste. Vårt nye utseende gir deg et klart bilde av hvordan vi utvikler oss – men hva betyr det egentlig for deg som kunde? Nedenfor lister vi de tre største forskjellene.

En enklere hverdag

For oss er det viktig å ta til seg ny kunnskap, produkter og trender. På vårt nye nettsted har vi benyttet oss av tilbakemeldingene vi har mottatt fra deg som kunde og gjort det lettere for deg å finne det du leter etter.

  • Færre klikk for å komme til riktig produkt
  • E-handel for deg som raskt vil klikke hjem dine produkter
  • Bedre søkefunksjon

En kilde til kunnskap å stole på

Vi holder alltid løftene våre og sikrer vår kvalitet hvert steg langs veien. Vi utdanner oss hele tiden og vokser ved å stadig forbedre og utvikle oss.

  • Live event/ Digitale kundebesøk – Vi vil gjerne dele vår kunnskap og er samtidig nysgjerrige på hvilke spørsmål og tanker du har. På våre gratis live -arrangementer har vi hatt hundrevis av deltakere det siste året – et format som er verdsatt av både oss og våre kunder, vi ønsker selvfølgelig å fortsette med dette og ta det til nye nivåer.
  • Kurs – Våra kurs i plastsveising er i gang for fullt – vi tilbyr både EWF-sertifiserende kurs samt Diplomerte Grunnkurs for deg som er i starten av din plastsveiskarriere
  • BIM/CAD – Nå har vi tatt fram vårt eget BIM/CAD bibliotek – kontakt oss for mer informasjon!

Optimizing your flow

Etter hvert som vi har utvidet vårt sortiment, har vi også utviklet vår kunnskap.
I dag har vi en unik kompetanse når det gjelder materialer, systemer og applikasjoner. Vi vet hva som fungerer for å lage den mest effektive, bærekraftige og rimelige systemløsningen som er mulig.

Dette betyr at vi kan fungere som rådgivere for våre kunder.

Vi tilbyr merverdi og fordeler, løser dine problemer og utfordringer – klokt og effektivt. Så ikke nøl med å kontakte oss!

VElkommen til NYe GPA.no